Sunriver stort zich op netwerk-pc

Een dochteronderneming van Sunriver, Sunriver Data Systems, gaat zich volledig richten op de ontwikkeling van hard- en software voor de netwerkcomputer (NC)-markt. Om dit te benadrukken, heeft het bedrijf zich tevens een nieuwe naam aangemeten: Boundless Technologies.

Marktonderzoeksbureaus voorspellen een steeds rooskleuriger toekomst voor de NC. IDC meent zelfs dat in het jaar 2000 22 procent van alle apparaten die toegang bieden tot het Internet niet-PC's zullen zijn. Dat hoeven natuurlijk niet alleen NC's te zijn. Maar ook de Gartner Group voorziet een goede toekomst voor de NC. De Boundless-NC kan ondermeer overweg met Dos, Windows, intranetten en het Internet en ondersteunt het TCP/IP-, PPP- en Slip-protocol. Gebruikers hebben dezelfde mogelijkheden die een PC in een lan ze biedt, maar de totale gebruikskosten liggen de helft lager. Bovendien worden bedrijven verlost van de PC-tirannie die steeds grotere harde schijven en snellere processoren vereist. Dat zijn enkele van de voordelen die Boundless potentiële klanten voorschotelt. De NC zal in Europa rond de 1500 gulden kosten, exclusief monitor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.