Dell haalt groot contract EDS binnen

Dell Computer Corporation heeft een contract gesloten voor de levering van meer dan 90.000 desktop- en notebookcomputers aan EDS. De machines zullen in de komende drie jaar worden geleverd. De opdracht betreft de netwerkvoorbereidende Optiplex GX desktop en de Dell Latitude XPi notebook.

EDS verklaart voor Dell gekozen te hebben vanwege de concurrerende prijs en de gedegen kwaliteit van de produkten. Ook heeft meegespeeld dat Dell wereldwijd kan leveren, en dat de Dell-computers voldoen aan het EDSconsistent office environment-programma. Dell hanteert het zogehetenbuild-to-order business model, een manier van distribueren die garandeert dat alle systemen eenvormig zijn geconfigureerd, dezelfde vaste schijf hebben en overeenkomende netwerkoplossingen gebruiken.
De aandacht die Dell schenkt aan grote ondernemingen en overheidsinstellingen heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Volgens een recent rapport van IDC leverde Dell vorig jaar meer PC's aan Amerikaanse bedrijven dan IBM en Hewlett-Packard. Dit resulteerde in een omzettoename van 60 procent in deze grootzakelijke markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.