HP en WRQ beheren heterogene omgeving

Hewlett-Packard (HP) heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met WRQ, een ontwikkelaar en leverancier van software voor het koppelen van PC's aan informatienetwerken, mainframes en midrange-computers.

Daarbij is overeengekomen om Reflection X - de PC X server-software van WRQ, te integreren met Openview IT/Administration, HP's gecentraliseerde software voor systeembeheer. Hierdoor zijn gebruikers in staat om, met behulp van Reflection X, applicaties op hun PC te draaien die zich bevinden op, op HP 9000 Unix-gebaseerde enterprise servers. Dit heeft als voordeel dat het beheer van heterogene omgevingen vanuit één console kan plaatsvinden met behulp van gecentraliseerde, eenvoudig te gebruiken functies voor systeembeheer. Gedacht moet worden aan omgevingen zoals HP Unix, Microsoft Windows NT-servers, Novell Netware en PC's. Bovendien kunnen gebruikers gemakkelijker complexe beheertaken uitvoeren, zoals het distribueren van software en het inventariseren van hard- en software op servers en desktopmachines.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.