Exabyte schaft CA-Unicenter aan

Exabyte Corporation, leverancier van tape-opslagprodukten, heeft voor het beheer van zijn eigen informatie-opslag het produkt CA-Unicenter, de end-to-end-beheeroplossing van Computer Associates (CA) aangeschaft.

Het beheert alle systemen, netwerken, databases en applicaties en wordt ingezet bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering.
Exabyte heeft voor CA-Unicenter gekozen vanwege de mogelijkheid om verschillende heterogene omgevingen te beheren met één oplossing. Ook speelde bij de keuze mee dat het CA-produkt een zogehetenopen storage manager heeft. Dit onderdeel archiveert duizenden megabytes broncode van een harde schijf naar tape libraries en zorgt ervoor dat deze gegevens real time beschikbaar blijven. Omdat op deze wijze de beschikbare harde-schijfruimte efficiënter wordt benut, verwacht Exabyte te kunnen besparen op investeringen in de hardware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.