Weer topman weg bij Novell

Haastte Joe Marengi zich bij het aftreden van Bob Frankenberg nog te benadrukken dat de rest van het managementteam 'stabiel' was, nu heeft Steve Markman, executive vice president, tevens general manager van de Novell Products Group, zijn bedrijf vaarwel gezegd.

Novell is ook nog steeds op zoek naar een vervanger voor Frankenberg. Tegelijkertijd met het vertrek van Markman maakt Novell bekend dat er al enige tijd een reorganisatie aan de gang is die een plattere managementstructuur moet opleveren.
Steve Markman gaat zijn geluk nu beproeven bij General Magic, waar zowelchief executive officer Marc Porat alspresident Robert Kelsch ontslag genomen hebben. Markman was oorspronkelijk benaderd voor een plaats in de raad van bestuur maar wordt nu opvolger van Porat. General Magic vertelde pas geleden - na een tijd vol problemen - een Internet-bedrijf te willen worden en hoopt dat Markman het bedrijf daarnaast richting de intranet-markt begeleidt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.