Associatie wil Isdn simpeler maken

Dertien bedrijven uit de netwerksector hebben de Vendors Isdn Association (Via) opgericht. Het gaat om Digi International, Adtran, Ascend Communications, Bay Networks, Cisco Systems, Eicon, Intel, ITK, Microsoft, Motorola, Shiva, 3Com en US Robotics.

De organisatie, gevestigd in Californië, wil Isdn toegankelijker maken voor bedrijven en individuele gebruikers. Via is een uitbreiding van het in januari opgerichte Isdn-forum.
De associatie werkt aan een technische stellingname in verband met de implementatie van Isdn. Daarnaast wil men comités oprichten die zich buigen over technische en marktgebonden kwesties. Het streven is te komen tot een snelle en eenvoudige digitale transmissie van klank, beeld en gegevens via koperen telefoonlijnen. Het eerste dat Via wil aanpakken, is de automatische configuratiemogelijkheid. Isdn-gebruikers moeten nu nog hun systemen configureren door het handmatig invoeren van informatie via hun telefoon-switch.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.