Rietveld introduceert Cyberpath

In het kielzog van Ad Rietveld, de ex-topman van Wordperfect, hebben de ex-Novell'ers Jon Parsons, ceo en oprichter, en marketing-directeur Glen Mella hun bedrijf Cyberpath en het softwarepakket Transure geïntroduceerd bij verschillende Nederlandse organisaties uit de edi-hoek.

Rietveld heeft de Amerikanen ook in contact gebracht met potentiële opdrachtgevers.
Terwijlelectronic document interchange uit de mainframe-wereld is ontstaan en merendeels grotere organisaties aanspreekt, is de nieuwe Transure-software gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. Met de software kan gemakkelijk en tegen lage kosten elektronisch handel worden gedreven. De software is in staatelectronic commerce via Internet te integreren met op de PC gebaseerde applicaties.
De belangstelling voor Transure bleek groot. Het marktpotentieel is vooral in Amerika enorm. In de Verenigde Staten gebruikt slechts een kleine 100.000 ondernemingen edi. Meer dan zes miljoen werken er nog niet mee. Kosten en complexiteit vormen nu nog beletselen. Vooral voor het midden- en kleinbedrijf is edi vaak te ingewikkeld.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.