Coca-Cola met site voor scholieren

Wie met Internet wil leren omgaan of wil weten wat met dit medium op educatief gebied allemaal mogelijk is, kan tegenwoordig ook bij Coca-Cola terecht. De frisdrankenleverancier heeft een website ingericht die bestemd is voor leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs.

Met een omvang van zo'n 250 pagina's wilhttp://cocacola.netschool.nl het praktisch nut van Internet voor educatieve doeleinden zichtbaar maken.
Er is een aantal rubrieken. Ondermeer de Internet School, waarin wordt uitgelegd wat Internet is en de Docentenkamer. De laatste rubriek, toegankelijk via een speciale code, ondersteunt leraren bij het opsporen van educatieve informatie op Internet. Ook kunnen zij er tips in vinden over de manier waarop Internet in het lesprogramma kan worden opgenomen. De overige rubrieken hebben vooral een serviceverlenend karakter. Er is bijvoorbeeld een interactieve boekenruilbeurs en een rubriek die hulp biedt bij het schrijven van scripties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.