Scheepsclassificatie uitgebreid

Staffware levert een workflow automation-systeem aan Lloyd's Register (LR), de organisatie voor scheepsclassificatie. Het systeem, dat begin 1997 operationeel moet zijn, ondersteunt zo'n dertig gebruikers bij het geautomatiseerd produceren en actualiseren van regels en voorschriften voor het classificeren van schepen.

Het Staffware-produkt zal draaien op Sun-hardware onder Windows NT en wordt geïntegreerd met het computerdatabase-systeem Rulefinder van LR.
"We hebben diverse workflow-pakketten de revue laten passeren. Staffware voldeed het beste aan onze technische eisen", zegt Alan Jones, project manager Rulefinder bij LR. "Ons bedrijf produceert een groot aantal boeken met regels en andere technische publikaties. Met het workflow-systeem van Staffware kunnen we straks het ontwikkelen van onze regels via de computer controleren en afstemmen op onze behoeften als uitgever.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.