Samenwerking Netscape en IBM

Netscape heeft het RS/6000 Scalable Powerparallel-systeem van IBM ingezet voor zijn Netscape Internet-site. De RS/6000 SP nam gedurende de vijfdaagse proefperiode per dag circa 40 miljoen hits voor zijn rekening, de helft van het totale aantal bezoekers.

IBM en Netscape kondigen tevens plannen aan voor het op de markt brengen van software voor zakelijke transacties over Internet en voor intranet-toepassingen. De software biedt gebruikers de mogelijkheid om zakelijke toepassingen te ontwikkelen die informatie over intranetten koppelt en gebruikers in staat stelt elektronische transacties te verrichten op hun Internet-sites. De oplossingen maken deel uit van IBM's nieuwe reeks Internet Powersolutions. IBM heeft in het kader van deze samenwerking zijn licentie-overeenkomst met Netscape uitgebreid tot server-software uit de Netscape Suitespot-reeks en de reeks Netscape Commercial Applications for AIX.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.