Beheren van grote intranetten

Bay Networks en Desktalk Systems hebben een marketing- en ontwikkelovereenkomst gesloten. Doel ervan is om service providers te voorzien van mogelijkheden om informatie te verzamelen die nodig is voor het beheer van grote, gelaagde intranet-netwerken.

De twee bedrijven zullen in dit kader een aantal produkten op elkaar afstemmen: Trend-snmpnetwork performance monitoring- en reporting-software van Desktalk, en 5000multiservice switch backbone node-routers, Baystream multiservice-software en Optivity-beheersoftware van Bay Networks.
Trend-snmp is een systeem waarmee gebruikers gegevens kunnen verzamelen, combineren en beheren. Door deze software aan te laten sluiten op de netwerkapparatuur van Bay Networks kunnen trendanalyses en configuraties worden uitgevoerd. Bestaande performance- en registratiefaciliteiten van de multiservice switches en routers kunnen namelijk door de Trend-software worden uitgebreid, aldus Desktalk Systems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.