Meer service UB Networks

UB Networks, leverancier van gedistribueerde netwerkmanagement-oplossingen, heeft voor zijn klanten twee nieuwe netwerkadviesdiensten en twee nieuwe opleidingsprogramma's opgezet.

Een van die adviesdiensten ismigrating to high-speed networking: consultants evalueren voor klanten het aanwezige netwerk en bepalen migratie-opties aan de hand van budgetten, behoeften en beschikbare technologieën. Ook voorziet UB Networks klanten van een beveiligingsoplossing voor intranet en Internet. Deze adviesdienst heeft de naam Internet/intranet-security solutions program meegekregen.
Verder introduceert de Amerikaanse netwerkleverancier de trainingsprogramma's Certified UB Expert (Cube) en Subscribe. Cube leidt de deelnemers op tot gekwalificeerde engineers met expertise op het terrein van installatie, onderhoud en het verhelpen van storingen in UB Networks-produkten. Subscribe houdt in dat wederverkopers en klanten tegen een jaarlijks bedrag bij UB Networks onbeperkt trainingen kunnen volgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.