Wie wordt ICT-detacheerder van het jaar?

De vijf genomineerden voor de Computable Award ICT-detacheerder van het jaar geven een eerste reactie op het nieuws van hun nominatie.

VX Company

Wat betekent de nominatie voor u?
Dat we opnieuw door de Computable-lezers zijn genomineerd is waarschijnlijk een bewijs dat onze dienstverlening en ons werkgeverschap gewaardeerd worden.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
We zijn een middelgrote organisatie waar vakmanschap hoog in het vaandel staat en de betrokkenheid uniek is. Dat is bij VX Company geen reclameboodschap, maar de dagelijkse praktijk.

Hoe gaat u het met uw medewerkers vieren als u wint?
We vinden het winnen van de Computable award 2007 en ons twintig jarig bestaan voldoende reden voor een feest met alle medewerkers en partners op een bijzondere locatie in het buitenland.

IT Staffing

Wat betekent de nominatie voor u?
De bevestiging dat onze manier van werken een goede is: een betrouwbare, solide partner voor zowel onze opdrachtgevers, al onze freelancers en vooral onze interne medewerkers.

Hoe vertelt u het uw medewerkers?
Eenieder is door zijn manager mondeling, in het reguliere overleg, verteld. Verder is er vanuit de directie een trotse mailing rondgegaan.

Hoe vertelt u het uw klanten?
Op bescheiden wijze. We willen uitsluitend de winnaar worden vanuit het oprechte gevoel van een ieder en niet vanuit een uitgebreide mail/advertentiecampagne.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
We hebben daar nooit bij stil gestaan. Als het spel loopt zoals het zou moeten lopen, eerlijk dus, dan maken we een gerede kans.

E'liantie

Wat is uw eerste reactie?
We zijn blij en trots dat we als relatief kleine IT-detacheerder genomineerd zijn samen met vier toch aanzienlijk grotere bedrijven.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Een van de aansprekendste zaken binnen E'liantie is onze vitaliteitsclinics met Regilio Tuur. Elke medewerker kan vier keer per jaar naar deze clinic waar een mentaal en fysiek onderzoek plaatsvindt om de vitaliteit van onze medewerkers te vergroten.

Wat betekent de nominatie voor u?
Sinds juli 2005 is E'liantie overgenomen door Jeroen Diederik en Maurice Blanken. Ons uitgangspunt is een thuishaven creëren voor ons personeel waar het zich gewaardeerd voelt en dat is goed uitgepakt.

Brunel

Wat is uw eerste reactie?
Wij zijn aangenaam verrast dat wij voor de tweede opeenvolgende keer genomineerd zijn voor deze award.

Wat betekent de nominatie voor u?
Deze nominatie zien wij binnen Brunel IT als een enorme stimulans. Wij zijn bijzonder verheugd te zien dat onze een-op-een aanpak zijn vruchten afwerpt. Door onze landelijke dekking is het extra lastig een eenduidige uitstraling te hebben, maar daar slagen wij zeer goed in.

Hoe denkt u over de overige genomineerden in uw categorie?
Het is opvallend dat de bedrijven die genomineerd zijn allemaal het persoonlijke hoog in het vaandel hebben. VX Company heeft al laten zien dat het een geduchte tegenstander is.

B-Street

Hoe vertelt u het uw medewerkers?
Wij hebben de hele club bij elkaar geroepen en met koffie en taart een klein feestje gevierd.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
Veel kans. Wij zijn jong, dynamisch, aanvullend, breed georiënteerd en gepast agressief. "What you see is what you get".

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Niets moet. Maar als je kiest voor klantfocus, no nonsense, directe lijnen en resultaat, dan kies je voor B-Street. Daarnaast gaan we ervan uit dat onze vaste relaties ons zullen ondersteunen.

Hoe gaat u mensen overhalen om op u te stemmen?
Overhalen, wat bedoel je?

Het slagveld

De strijd om de Computable Award ICT-detacheerder van het jaar wordt dit jaar gestreden door:

VX Company
IT-Staffing
E'liantie
Brunel
B-street

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-23T15:11:00.000Z Marianne van Leeuwen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.