Information Advantage partner van Spss

Spss en Information Advantage zijn een oem- en joint venture development partnership aangegaan om klanten te voorzien van een link tussen de produkten van beide bedrijven. Spss levert statistische software voor de desktop-omgeving; Information Advantage is actief op online analytical processing (olap)-gebied.

De ondernemingen hebben een link ontwikkeld tussen de olap-functionaliteit van Decision Suite van Information Advantage en Spss-software. Hierbij is gebruikgemaakt van zogeheten intelligente agentsoftware. Door de link bezitten gebruikers een olap-oplossing waarmee grote hoeveelheden gegevens geanalyseerd kunnen worden. Volgens beide partijen kunnen klanten op deze manier beter omgaan met bedrijfsinformatie, zoals het opsporen van verborgen verbanden tussen gegevens, het achterhalen van trends en het doen van voorspellingen. Polaroid is het eerste bedrijf dat van de link gebruik heeft gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.