Oracle ontvouwt plannen rond Java

Tijdens de volgende week in New York te houden Internet World show zal Oracle naar alle waarschijnlijkheid versie 3.0 van Web Server, omgedoopt tot Web Application Server, officieel introduceren.

Tevens zal de database-producent de beta-versie van Merchant Server vrijgeven. Ook zijn er geruchten dat Oracle tijdens de show veelomvattende plannen rond Java zal ontvouwen. Zo zou men de Java Virtual Machine gaan opnemen in Oracle 8, de Web Application Server gaan voorzien van een Java object server en extra Java-ondersteuning gaan toevoegen aan de verschillende Oracle-ontwikkeltools.
Web Application Server 3.0 omvat ondersteuning voor Web transacties en een Object Request Broker (ORB). Tevens maakt het de verwerking mogelijk van toepassingen voor elektronische handel en diensten. De Web Application Server kan communiceren met praktisch alle Http-servers, inclusief Netscape en Microsoft Web servers. Merchant Server, codenaam Apollo, wordt aangeboden als een uitbreiding op de Web Application Server.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.