Netscape met beta-versie Communicator

Netscape heeft vandaag de eerste beta-versie van Communicator vrijgegeven. Dit is de client-programmatuur die samen met het server-produkt Suitespot de totaaloplossing van Netscape voor Internet en intranetten moet gaan vormen.

Netscape beschrijft Communicator als een open e-mail-, groupware- en browser-suite voor het benaderen en delen van informatie op Internet of op het eigen intranet.
Het produkt wordt geleverd in een standaard en in een professionele versie. DeStandard Edition omvat de browser Navigator 4.0, het e-mail-pakket Messenger, de discussie-software Collabra, de web-editor Composer en het videoconferentie-systeem Conference. DeProfessional Edition kent dezelfde componenten plus Netscape Calendar, Netscape AutoAdmin en Netscape IBM Host On-Demand. Communicator Preview Release 1 voor Windows 95 en Windows NT is gratis te downloaden bij Netscape.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.