Virtueel winkelen bij Compuserve

Vorige week heeft Compuserve het volgens deze netwerkaanbieder eerste online drie-dimensionale winkelcentrum geopend. Dit VR-cade is onderdeel van het Britse aanbod op CSI, de online service van Compuserve.

Het centrum is toegankelijk voor abonnees en - via het World Wide Web - voor niet-abonnees. Een aantal winkels staat alleen open voor Compuserve-leden. VR-cade is ontwikkeld door virtual reality specialist Superscape en is voor leden te bereiken via GO SHOPPING of GO VRCADE en voor niet-leden viahttp://www.compuserve.co.uk/shoppingcentre/.
Tevens maakt Compuserve bekent dat abonnees voortaan 5 MB schijfruimte toegewezen krijgen om eigen Web-pagina's op Internet te zetten. Voorheen was dat 2 MB. Afhankelijk van de inhoud kan zo'n persoonlijke website uit ongeveer 50 pagina's bestaan. De extra ruimte brengt geen verhoging van de kosten van lidmaatschap met zich mee.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.