IBM kiest Brocom als zakenpartner van het jaar

Eind vorige week is Brocom Automatisering te Huizen uitgekozen tot IBM's business partner van het jaar 1995. De vergulde directie meldt het jaar inmiddels afgesloten te hebben met een tot 63 miljoen gulden gegroeide omzet.

Dit is een stijging van 53 procent ten opzichte van 1994. Voor het lopende jaar rekent de zojuist benoemde algemeen directeur Ronald Bosma op minimaal 80 miljoen omzet.
Parallel aan de hoge omzetgroei is er het afgelopen jaar het nodige veranderd binnen de organisatie. Zo'n vier maanden geleden werd gestopt met de verkoop van tweedehands AS/400's en RS/6000'en. De hieruit voortvloeiende omzetderving wist Brocom meer dan te compenseren door het sterk uitbouwen van de omzet in PC's, netwerken en diensten. "Het stoppen met de tweedehands computers heeft ons imago veel goed gedaan", aldus Bosma. Verleden jaar heeft Brocom zich dicht tegen IBM gevleid. Dit resulteert ondermeer in een overeenkomst waardoor het bedrijf voortaan nieuwe AS/400's mag verkopen. Vooralsnog gaat het hierbij vooral om de instapmodellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.