Verzekeraars krijgen privé-site op Internet

De netwerkorganisatie Assurantie Data Netwerk (ADN) heeft een eigen besloten ruimte voor de assurantiebranche op Internet gecreëerd. Op dit zogeheten Verzekerings Atrium kunnen verzekeraars en assurantie-tussenpersonen informatie vinden die nuttig kan zijn voor hun dagelijkse bezigheden.

Toegang is voorbehouden aan computergebruikers die in de branche werkzaam zijn en aan relevante marktpartijen en informatie-aanbieders. Bezoekers van het Atrium kunnen wel Internet op, maar gebruikers van het net kunnen niet automatisch de 'privé-site' betreden. Volgens D. van Kappen, woordvoerder van ADN, garandeert de beslotenheid bezoekers "veiligheid, betrouwbaarheid en een goede performance van het netwerk. Internet confronteert gebruikers nog wel eens met lange wachttijden. Het Atrium is daarvan gevrijwaard." Het initiatief van ADN strookt in ieder geval niet met de ideeën die bij veel Internetters heersen over de openheid van het net.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.