Data Process werkt samen met Canadees

Softwarehuis Data Process uit Amersfoort heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Canadese systeemhuis SHL. Zij gaan in Nederland gezamenlijk diensten aanbieden op het terrein van systeemintegratie en applicatie-ontwikkeling.

SHL is internationaal actief als integrator van client/server-systemen en als aanbieder van outsourcing-diensten. Data Process ontwikkelt in Nederland software voor de financiële markt, waarbij client/server-technologie een steeds belangrijker rol speelt. De samenwerking houdt ondermeer in dat Data Process een licentie afneemt van het produkt SHL Transform. Dit is een geïntegreerde kennisbank voor de ontwikkeling en inzet van client/server-applicaties. "Met de kennis en ervaring van SHL kunnen wij onze klanten beter bedienen bij de uitvoering van grote complexe projecten", verwacht Eddy Vermeire, directeur van Data Process. Op deze manier wil hij de positie van het bedrijf in de financiële dienstverlening versterken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.