Milieuloket op Internet informeert bedrijven

Op Internet is een milieuloket geopend. Deze site wil een bijdrage leveren aan 'een beter milieu' door het geven van adviezen en het aanbieden van actuele informatie. Er worden belangrijke milieukwesties aangestipt, zoals smog, zure regen, geluidshinder, het broeikaseffect en het scheiden van afval.

Zowel consumenten als bedrijven kunnen er terecht. Voor bedrijven zijn eenvoudige adviezen opgenomen over onderwerpen als papier, afval, kantoorartikelen, catering, schoonmaak en energie. Verder wijst het loket de weg in de wereld van landelijke en provinciale milieu-organisaties. Daarnaast wordt het laatste milieunieuws weergegeven en is het mogelijk om elektronische berichten naar de site te sturen.
Het elektronisch milieuloket is een initiatief van het Parlementair Documentatie Centrum, in samenwerking met de Milieutelefoon, Stichting Natuur en Milieu/Natuur & Milieu Informatief en SME Milieu-adviseurs. Het loket is mede dankzij een subsidie van het ministerie van Vrom totstandgekomen. Het adres is:http://www.dds.nl/~pdc/milieu/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.