Business Compass in de hoofdstad

Business Compass vestigt een regionaal kennis- en adviescentrum in Amsterdam. Deze aan de Rijksuniversiteit Limburg gelieerde organisatie maakt veel gebruik van IT om toegang te krijgen tot het enorm versnipperde aanbod van bedrijfseconomische en juridische informatie in Nederland.

Business Compass dat dit jaar veertien nieuwe vestigingen wil openen, mikt vooral op het midden- en kleinbedrijf. Met name deze groep ondernemers heeft er moeite mee de juiste informatie op de juiste plaats te vinden.
De snelgroeiende organisatie van kennis- en adviescentra wil een centraal 'informatiepunt' zijn, waar vraag en aanbod samenkomen. Informatiemakelaars kunnen daar via de elektronische snelweg de informatie vergaren die voor de beantwoording van alle gestelde vragen nodig is.
Business Compass dat momenteel zes vestigingen kent, maakt gebruik van het informatie- en deskundigen-netwerk Infonet van de Rijksuniversiteit Limburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.