Horeca-getuigschrift voor software

Vijftien leveranciers van automatiseringsprodukten voor de horeca hebben het AsH-certificaat ontvangen. Zij hebben hun programmatuur, binnen het kader van de Automatiseringsservice Horeca (AsH) van het Bedrijfschap Horeca, laten testen op criteria als gebruiksvriendelijkheid, installatie en serviceverlening.

De testen zijn uitgevoerd door de Stichting Software Belangen. Software die voldoet aan de door AsH gestelde eisen, wordt gecertificeerd. Horeca-ondernemers weten op deze manier welke softwareprodukten in ieder geval geschikt zijn voor gebruik in de horeca.
De vijftien bedrijven zijn: Anker Data System, Datastore Loon & Salarissystemen, Datavision International, Van Duijnen Horeca, Edusoft, Exact Automatisering, Fri-Jado, Grote Beer, Van Hessen, Hospitality Systems Holland, Index Hospitality Systems, Lijnbach Automatisering, NRS Benelux, Quadrant Software en Straight Systems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.