Amstel Bier opent Internet-café

Amstel Bier presenteert zich als gastheer op Internet met een virtueel café. Het Amstel Riversite Café biedt niet alleen interactief amusement maar ook het laatste voetbal-nieuws en informatie over sport.

Via de Café Studio heeft de bezoeker toegang tot de laatste nieuwtjes over de Champions League. Amstel wil vooral achtergrondinformatie bieden. Momenteel wordt het toernooi om de Afrika Cup gevolgd. Liefhebbers van de Uefa Champions League kunnen meedoen aan een spel, waarmee gratis kaartjes voor de finale op 22 mei in Rome zijn te winnen.
Behalve bij het voetbal is Amstel Bier ook betrokken bij grote wielerevenementen zoals de Amstel Gold Race en de Spaanse Vuelta. Ook daar valt dan informatie over te krijgen. Hank, de barkeeper, vertelt de bezoeker ook hoe het ideale glas bier wordt getapt. Het project is ontwikkeld door Amstel in nauwe samenwerking met het Amsterdamse bureau Wunderman Cato Johnson. Het adres is:http://www.amstel.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.