'Landelijke dekking Libertel in oktober'

Libertel, exploitant van het tweede GSM-netwerk in Nederland, verwacht het eerste kwartaal van dit jaar af te sluiten met 50.000 abonnees. Momenteel zou 31 procent van de nieuwe GSM-abonnees voor Libertel kiezen.

Ook buiten de Randstad vordert de uitbreiding van het Libertel-net. Langs de A2, in de grote provinciesteden en in Zuid-Limburg kan er al op veel plaatsen worden gebeld, aldus Libertel. Eind maart zal het netwerk ongeveer de helft van ons land dekken. Libertel hoopt op 1 oktober 1996 een volledige landelijke dekking te realiseren.
Ook wordt gewerkt aan uitbreiding van het Libertel-netwerk in andere Westeuropese landen. Met België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn inmiddels contracten afgesloten. Binnenkort sluit men ook contracten af met GSM-operators in de wintersport-landen. Nog dit voorjaar volgen de andere Europese landen en enkele belangrijke landen buiten Europa, zoals Australië en Zuid-Afrika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.