Sbo helpt 1000ste cursist aan baan

De Stichting Beroepsgerichte Opleidingen (Sbo) heeft in haar 10-jarig bestaan duizend mensen aan een passende baan geholpen. Die viering van zowel het jubileum als de huldiging van de 1000-ste kandidaat vindt binnenkort plaats.

De afgelopen jaren heeft de Sbo zich actief beziggehouden met scholing en begeleiding van hoger opgeleiden. De stichting werkt in opdracht van ondermeer de Sociale Diensten en de Arbeidsbureaus.
Ook op het gebied van IT-opleidingen is Sbo een aantal projecten gestart. Zo loopt er al enkele jaren een opleiding tot technisch schrijver. In samenwerking met Cap Volmac en Progress Software worden ook cursussen georganiseerd in respectievelijk Sap R/3 en Progress. De sterk toegenomen vraag naar informatici op de arbeidsmarkt blijkt uit het feit dat alle cursisten die de opleidingen met goed gevolg hebben doorlopen, inmiddels een baan aangeboden hebben gekregen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.