Ngi-prijs voor scriptie uitgereikt

De afdeling Noord van het Ngi heeft een prijs voor het beste afstudeerverslag op het gebied van IT in de noordelijke provincies toegekend aan Marc de Bruin.

De 'Ngi-Noord prijs', een bedrag van 1000 gulden en een oorkonde, is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Informatica-studenten van de drie noordelijke Hogescholen en de Rijksuniversiteit Groningen kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Marc de Bruin kreeg de prijs voor het afstudeerwerk 'Ontwikkelen van een grafische interface voor Vip' bij de firma Vonk Systems uit Coevorden. Met Vip maakt dit bedrijf technische systemen voor PLC-besturingen. De Bruin, die vorig jaar afstudeerde, werkt inmiddels bij Vonk Systems.
De jury was unaniem van mening dat de combinatie: breedte van onderzochte aspecten, diepgang van analyse, visie van de omgeving waarin het systeem moet worden toegepast, relevantie voor de regio en zorg voor de praktische oplossing resulteerde in het beste afstudeerverslag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.