Dit jaar 25 miljoen aan IT-subsidie

Het ministerie van Economische Zaken stelt dit jaar 25,4 miljoen gulden beschikbaar voor het stimuleren van informatietechnologie. Dit heeft minister Wijers in een brief aan de Tweede Kamer laten weten.

De IT-pot is opgesplitst in drie delen. Het eerste deelprogramma betreft het subsidiëren van onderzoek door derden, het tweede betreft gezamenlijke branche-toepassingen en het derde programma telematica. Criteria bij de subsidietoewijzing zijn: technische innovativiteit, economisch perspectief en samenwerking.
1996 Is het laatste jaar van de Programmatisch Bedrijfsgerichte Technologie Stimuleringsprogramma's (goed voor bijna 80 miljoen gulden) en de IT-programma's. In 1997 worden deze programma's anders opgezet. Bedrijven moeten volgens de minister meer samenwerken. Ook internationale samenwerking wil de minister in het nieuwe programma duidelijker tot uitdrukking laten komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.