World Online van start met NS Telecom

Een nieuwe Internet-provider is aan het front verschenen, World Online geheten. Het is een joint-venture van NS Telecom, Audax en Servicom.

World Online biedt zakelijke gebruikers en consumenten Internet-toegang en informatiediensten aan. Tevens levert het bedrijf adviezen aan andere instellingen over het gebruik van Internet als communicatiemedium. World Online beschikt over lokale inbelpunten die zijn aangesloten op het telecommunicatie-net van NS Telecom.
De deelname van NS Telecom aan dit project is een van de eerste concrete stappen die dit bedrijf zet op de telecommarkt. Uitgeverij Audax zorgt voor de distributie van de zogeheten 'World Online starterkits', bestaande uit Netscape-software en achtergrondinformatie. Servicom is een Internet online-serviceprovider die vanuit Spanje opereert, en nu dus ook de Nederlandse markt bedient. World Online is te vinden op:http://www.worldonline.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.