Sitel in handen National Semiconductor

National Semiconductor heeft Sitel Sierra uit 's-Hertogenbosch aangekocht. Sitel is een ontwerper en leverancier van componenten en subsystemen voor draadloze communicatie-apparatuur.

National levert halfgeleidertechnologie-produkten voor het verplaatsen en aanpassen van informatie. Ook deze produkten worden afgezet op de markt van draadloze communicatie-apparatuur. De basisband-oplossingen die Sitel heeft ontwikkeld, zoals protocolblok, audio interface en modemfuncties, worden geïntegreerd met de radio frequency-zend/ontvangprodukten van National.
Voor National betekent het binnenhalen van Sitel de tweede strategische aankoop binnen een half jaar. In september 1995 nam het bedrijf reeds de activiteiten van Hughes Aircraft op het gebied van de integratiemodule-technologie over. National streeft ernaar de grootste toeleverancier voor de markt van draadloze communicatie-apparatuur te worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.