HBO Informatica belegt grote banenmarkt

Vrijdag 8 maart organiseert het HBO-I Platform, dat alle informatica-opleidingen in het hoger beroepsonderwijs overkoepelt, in Arnhem een bedrijvendag voor hun afstuderenden. Doelgroep vormen de 1500 studenten hogere informatica (HIO) en bedrijfskundige informatica (BI) die dit jaar afstuderen.

Het HBO-I platform werkt sinds twee jaar aan een duidelijker profiel van de afgestudeerden. Bedrijven blijken er vaak moeite mee te hebben om in te schatten wat het kennisniveau van afgestudeerde informatici in het hoger beroepsonderwijs is. Het platform heeft een groot aantal activiteiten opgezet om de beeldvorming te verbeteren. De banendag is er daar een van.
Op dit moment hebben ongeveer tien bedrijven toegezegd naar de technische faculteit van de hogeschool in Arnhem te komen om daar in contact te treden met studenten. Inlichtingen over de banendag in het HBO-informatica-onderwijs zijn te verkrijgen bij ir D. Smeets, tel 026 3658181.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.