PZC kiest nieuw produktiesysteem

De uitgeverij Provinciale Zeeuwse Courant (PZC) schakelt over op een nieuw redactioneel produktiesysteem. Dit Forum News bestaat uit achtenveertig redactionele werkplekken en, voor de hoofdvestiging in Vlissingen, zeven pagina-opmaakwerkplekken.

Het Bloemendaalse bedrijf Mediasystemen is de leverancier en het werkt samen met Triple P en Hasselblad. Mediasystemen heeft al vaker opdrachten uitgevoerd voor de dagbladindustrie en andere media.
Forum News is een client/server-systeem dat geschikt is voor Windows 95. Het verzorgt de dataverwerking van alle teksten en beelden vanaf het moment van ontvangst in digitale vorm tot en met elektronische pagina-opmaak. Forum News zal, na een acceptatietest, deze zomer in gebruik worden genomen. De PZC-redactie maakt dagelijks dertig pagina's die - in een oplage van 62.000 exemplaren - in vier edities worden gepubliceerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.