IT-Management Game binnenkort van start

VNU Business Publications en MCC Nederland organiseren ook dit jaar weer de IT-Management Game Competition. Op 20 juni vindt de finale plaats.

De IT-Management Game Competition is een wedstrijd op basis van een praktijksimulatie waarin IT centraal staat en waarbij de deelnemers zich in korte tijd kunnen bekwamen in alle aspecten die samenhangen met deze discipline. Tijdens de competitie krijgen teams van twee tot vier personen de leiding over een eigen fictieve onderneming. Het team dat de juiste strategische beslissingen neemt ten aanzien van marketing, produktie, financiering en IT kan zich de winnaar noemen van de IT-Management Game Competition '96.
Voordat de competitie begint, worden de teams via een handleiding uitgebreid geïnformeerd over de spelelementen. Daarna worden in april drie proefrondes per fax gespeeld. Vervolgens worden op verschillende data en lokaties in Nederland de live-spelavonden georganiseerd. Deze reeks confrontaties levert een aantal winnaars op die elkaar ontmoeten op de finaledag die op 20 juni wordt gehouden en die vergezeld gaat van een congres. Het congres, waarop ondermeer Dick Nolan zal spreken, is ook voor niet-deelnemers toegankelijk. Voor nadere inlichtingen en/of inschrijfformulieren: VNU Business Publications, Marion Lansink, tel. 020-4875389, fax 020-48758712. Voor de IT-Management Game Competition zijn ook Internet-pagina's ontwikkeld. Inschrijven via Internet is mogelijk:http://www.vnu.com/it-game.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.