Huurwoningen op Internet

Woningzoekenden kunnen via Internet zoeken naar een geschikte huurwoning. Corporaties in heel Nederland bieden via Huurnet woningen aan. Huurnet is de eerste 'woning-site' op Internet met een landelijke dekking.

Het is de bedoeling dat Huurnet binnen korte tijd uitgroeit tot de grootste landelijke database voor woningen. Huurnet is op Internet te vinden onder:http://www.tip.nl/huurnet/.
Het aanbod van huurwoningen wordt elke dag geactualiseerd. Woningzoekenden kunnen selecteren op gemeente en op type woning. Het systeem biedt keuze uit vijf woningtypen: eengezinswoningen, flat of etagewoning, seniorenwoning, kamer of woongroep. De woningzoekende krijgt naast algemene informatie over de woning ook een foto en een plattegrond van de door hem geselecteerde woning te zien. Heeft de woningzoekende interesse in de woning, dan kan hij direct bij de desbetreffende corporatie reageren. Dit kan telefonisch of via elektronische post.
Huurnet is een initiatief van de Nciv-koepel voor woningcorporaties. Dagelijks worden bij Huurnet ongeveer 20.000 bezoekers verwacht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.