Scansped Holland assembleert Acer

De Taiwanese computerfabrikant Acer, die al een fabriek heeft in Den Bosch, gaat ook in Tilburg produkten assembleren en testen. Daartoe is een samenwerkingsbijeenkomst gesloten met de logistieke dienstverlener Scansped Holland.

Vanaf de komende maand starten deze werkzaamheden in de Tilburgse vestiging van Scansped. Van daaruit worden dehigh-techprodukten verspreid over heel Europa.
Acer heeft aan Scansped behalve de assemblage en het testen ook uitbesteed de configuratie, opslag en distributie van notebooks en PC's. Het logistieke centrum van Scansped in Tilburg zal hierdoor naar verwachting met zestig banen worden uitgebreid.
Scansped Holland maakt deel uit van de Zweedse transportonderneming BTL Group. Deze onderneming richt zich steeds meer op 'value added logistics'. Acer heeft wereldwijd een omzet van ruim negen miljard gulden. Het Taiwanese concern wil in Europa krachtig groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.