MRC met client/server voor AS/400

Het Amerikaanse AS/400-softwarehuis MRC International heeft Nederland als basis gekozen voor de internationalisatie van zijn produktlijn. Kern van het bedrijf is het pakket MRC Productivity Series.

Hiermee kunnen zowel RPG- als client/server-toepassingen voor de AS/400-omgeving worden gegenereerd. Het veertien jaar oude MRC (wat staat voor Michael, Ross & Cole) richt zich op het maken van ontwikkelsoftware voor de AS/400-omgeving. De eigen ontwikkelafdeling is twaalf man sterk.
De Productivity Series van MRC genereert RPG-sourcecode en objecten voor AS/400 en Visual Basic voor de PC. Compilatie is slechts een kwestie van een druk op de knop. Later dit jaar komt MRC ook met een compilatie naar de C-omgeving. Applicatie-ontwikkeling zou met de Productivity Series sneller gaan dan met RPG. Naast het bouwen van client/server-toepassingen leent het produkt zich ook goed om RPG-applicatie om te bouwen naar de Windows-omgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.