BK Vision sluit weer order in modebranche

In navolging van Claudia Sträter, America Today en Boetiek 32 hebben nu ook de modewinkelketens Mode Tineke, Witteveen en Janse Herenmode een overeenkomst met BK Vision afgesloten.

Het systeemhuis ontwikkelt en levert voor de kleding detaillisten een kassasysteem, dat leidt tot het beperken van lokale voorraden en het stroomlijnen van het goederenverkeer tussen filialen onderling. De modewinkels kunnen hierdoor aanzienlijk op de kosten besparen en een betere service verlenen.
Het nieuwe systeem moet ook voorzien in een koppeling van de kassasystemen (via kieslijn- of Isdn-verbindingen) met de centrale administratie. Hierdoor kunnen voorraadtekorten sneller worden gesignaleerd en aangevuld met artikelen uit een andere vestiging. De consument kan zo beter worden bediend en de winkelketens kunnen het verkoopseizoen afsluiten met kleinere verkoopoverschotten. De modezaken kozen voor het concept van BK Vision vanwege het gebruiksgemak, de uitgebreide functionaliteit en de korte inwerktijd voor het personeel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-05T00:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.