Hbo-debat over toekomst op Internet

Zaterdag 20 april vindt het Nationale HBO Debattoernooi plaats, georganiseerd door de Christelijke Hogeschool Windesheim uit Zwolle. Thema van het debat is 'de digitale toekomst'. Simultaan vinden er discussies plaats over een aantal stellingen in een aantal mailinglists via Internet.

De drie stellingen waarover dit jaar wordt gedebatteerd zijn: 'alle kranten en tijdschriften moeten worden vervangen door faciliteiten op de digitale snelweg', 'net als elektriciteit moet toegang tot de digitale snelweg een standaard voorziening worden van iedere woning' en 'er moeten internationale afspraken worden gemaakt die misbruik van de digitale snelweg tegengaan'.
In Zwolle is voor iedere stelling een mailbox en een adres beschikbaar. Bezoekers van het toernooi kunnen online de discussies volgen. De debatten worden in het Engels gevoerd. De spelregels zijn via het e-mailadrest.ysebaert@chw.nl verkrijgbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.