Oracle pakt uit in Amsterdam

Tijdens de Europese gebruikersbijeenkomst in Amsterdam presenteerde Oracle een fiks aantal nieuwe en vernieuwde produkten.

De belangrijkste daarvan zijn de Oracle Universal Server, geschikt voor integratie in het wereldwijde web, een uitbreiding van de ontwikkeltools voor dynamische generatie van webpagina's uit databases en een verwachte koppeling van de olap-tools (online analytical processing) met het web waarmee gebruikers op afstand toegang krijgen tot multidimensionale databases.
Bovendien deed Oracle een vooraankondiging van de nieuwe generatie van applicaties voor ondermeer financieel, logistiek en personeelsbeheer. Deze versie biedt eveneens de mogelijkheid het wereldwijde web te gebruiken als component van het totale systeem. Zaken als geïntegreerd beheer van toeleveranciers moeten hierdoor eenvoudiger worden.
Het relationele database-beheersysteem Universal Server is binnenkort uit te breiden met twee nieuwe opties: deMessaging Option en deContext Option, voor respectievelijk het beheer van berichtenverkeer en het 'intelligent' opslaan en ophalen van ongestructureerde teksten. Eén van de faciliteiten van het context-systeem is het automatisch maken van samenvattingen van teksten in de Engelse taal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.