Managed hosting door True

Nederlandse tennisbond automatiseert

 

Onlangs heeft de duizendste tennisvereniging, aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (Knltb), Pecopack Sportsoftware in gebruik genomen.

Met de software, door Pecoma Informatica ontwikkeld, kunnen tennisverenigingen ondermeer hun ledenadministratie automatiseren. Een koppeling met de ledenadministratie van de tennisbond en van de districten zorgt ervoor dat gegevens automatisch kunnen worden uitgewisseld. Daardoor is de tennisbond in staat op eenvoudige wijze een centrale ledenadministratie te voeren.
De Knltb is met zo'n 750.000 leden de tweede sportbond in Nederland. Informatiseringsplannen heeft de bond vastgelegd in het rapport 'Ace Point'. De uitgangspunten ervan zijn het optimaliseren van de dienstverlening aan de aangesloten verenigingen en het vergroten van de potentie van de organisatie. In dit kader wordt Pecopack Sportsoftware gratis verstrekt aan de aangesloten tennisverenigingen. Behalve het ledenadministratie-programma krijgen de tennisclubs tevens de beschikking over Pecopack-programma's voor de financiële administratie, het organiseren van tennistoernooien en de verwerking van competities.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/202857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×