AZU eerste afnemer Visionael Net

Logisterion levert aan het Academisch Ziekenhuis Utrecht (AZU) een informatiesysteem voor het beheer en ontwerp van netwerken. Visionael Net wordt sinds vorig jaar in de Verenigde Staten gebruikt door onder andere Citicorp, MCI, Philips en het ministerie van Defensie.

AZU is de eerste organisatie die het produkt in Nederland inzet, in combinatie met het produkt HP Openview voor het configuratiebeheer van ruim honderd nodes.
Visionael Net is, in tegenstelling tot de traditionele, op cad-gebaseerde beheerspakketten, volledig database-gestuurd. In combinatie metgui en virtuele tekeningen biedt het produkt een helpende hand bij het beheren van de steeds complexer wordende netwerken. Logisterion noemt als voordelen een snelle herstart van het netwerk na storingen, een optimale allocatie van netwerkcomponenten na een wijziging of uitbreiding en het verschaffen van actuele informatie over alle netwerkcomponenten en bijbehorende bedrijfsmiddelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.