Managed hosting door True

Xtrasource kiest voor Nederland

Het Amerikaanse bedrijf Xtrasource dat klantenservice verleent in opdracht van grote IT-ondernemingen, gaat zich in Enschede vestigen. Er wordt daar een call center opgericht, dat zich richt op de Europese markt.

Binnen drie jaar moeten hier 200 tot 300 part-time helpdesk medewerkers werken. Begonnen wordt met 6 volledige en 30 part-time werkkrachten.
Op 1 juni start Xtrasource haar Europese vestiging in het Bedrijfs Technologisch Centrum Twente (BTC) op het Business & Science Park in Enschede. Het bedrijf denkt te profiteren van de vraag naar meer ondersteuning van IT-produkten. Grote multinationale ondernemingen met service-gevoelige produkten besteden deze functie steeds vaker uit aan gespecialiseerde 'call centers'.
De reden dat voor vestiging in Nederland werd gekozen, is onze talenkennis. Enschede was aantrekkelijk vanwege het ruime aanbod van meertalige studenten en de mogelijkheid op zeer flexibele basis bedrijfsruimte te huren in het BTC. Daarmee haalt het BTC haar tweede Amerikaanse call center binnen. De vestiging van Xtrasource in Enschede werd ondersteund door de Overijsselse Ontwikkelingsmaatschappij (OOM).
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.