SBS 6 start Computer TV Magazine

SBS 6 zendt op zondagmiddag het computerprogramma Computer TV Magazine uit. Doel is om een breed kijkerspubliek op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van computers, software en randapparatuur.

Het tv-programma biedt informatie voor doorgewinterde computergebruikers, maar is er tevens op gericht beginnelingen wegwijs te maken in de IT-wereld. In iedere aflevering wordt aandacht geschonken aan spelletjes en programma's op CD-Rom. Internet ontbreekt natuurlijk ook niet. Het magazine besteedt aandacht aan toegangsprocedures, surft rond op zoek naar onontdekte sites en geeft een overzicht van handige en belangrijke adressen. Verder kunnen kijkers vragen over computers en randapparatuur voorleggen aan de redactie, wordt in iedere aflevering een probleem uitgediept en bezoekt presentatrice Ankie Baas locaties waar veel met computers wordt gewerkt. SBS 6 herhaalt Computer TV Magazine overigens iedere woensdagmiddag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.