'E-mail wordt gemeengoed op kantoor'

Elektronische post zal snel gemeengoed worden op kantoor en in de bedrijven. De snelheid waarmee destijds de fax haar intrede deed in het Nederlandse bedrijfsleven, zal nog worden overtroffen.

Het communiceren via Internet gaat een hoge vlucht nemen. Dit voorspelde Maurice de Hond, de ex-opiniepeiler die momenteel directeur informatietechnologie en nieuwe media is bij het uitgevers- en muziekconcern Wegener Arcade. De Hond sprak tijdens de Nieuwe Media Jaarconferentie van het European Research Center. Dit seminar werd georganiseerd in samenwerking met 'service provider' Planet Internet.
Maurice de Hond wees op het enorme ontwikkelingstempo. De techniek gaat sneller dan ooit. De industrie doet er van alles aan om Internet tot een succes te maken. Er worden een geweldige hoeveelheid mensen en middelen vrij gemaakt om nieuwe 'browsers', 'plug-ins', 'tools', hardware en software te ontwikkelen. Nooit eerder stortte de industrie zich zo gretig op een nieuwe groeimarkt. "Alle kracht wordt gegooid op Internet", aldus De Hond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.