Amerikaans Harbinger neemt Ntex over

Het Amerikaanse bedrijf Harbinger neemt het Rotterdamse Ntex over. Beide ondernemingen leveren elektronische communicatiediensten en software. Met de inlijving van de Rotterdamse onderneming wil Harbinger zijn positie op de Europese markt versterken. De veertig werknemers worden door de Amerikaanse maatschappij overgenomen.

Ntex is een holding en heeft twee dochterondernemingen, te weten Datacommunications en Computercentrum. De diensten, die worden aangeboden, zijn ondermeer client/server edi-oplossingen, e-mail faciliteiten en Internet-aansluitingen. Onlangs heeft het bedrijf nog een web-host applicationmanager onder de naam Wham! gelanceerd, waarmee www-applicaties kunnen worden ontwikkeld en beheerd. Een van de toepassingen is de web-site van de Anwb. Harbinger opereert vanuit Atlanta en Dallas. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van ec/edi software-oplossingen en beschikt over een value added network met zo'n 24.000 postbussen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.