Oude printer geld waard bij Lexmark

Printerfabrikant Lexmark blaast oude en overtollige printers nieuw leven in. Onder de naam Lextrade biedt het bedrijf bij aanschaf van nieuwe Lexmark-printers een inruilservice aan voor oude, overtollige of afgeschreven exemplaren.

Op deze nieuwe printers wordt een restwaarde-garantie gegeven. Vrijwel alle gangbare merken worden geaccepteerd. De hoogte van de inruilprijzen voor oude printers hangt af van de staat waarin ze verkeren.
Printers blijven over het algemeen lang staan, omdat ze na afschrijving economisch van weinig waarde zijn voor een organisatie. De aanschaf van moderne printers blijft daardoor vaak achterwege. Lextrade maakt het voor bedrijven interessant om, net als bij computers, hun printerpark van tijd tot tijd te updaten. Zakelijke klanten met een machinepark van minimaal twintig laserprinters kunnen, wanneer zij meedoen aan de inruilservice van Lexmark, rekenen op een inventarisatie van hun printsystemen door een speciaal accountteam. Het bedrijf neemt ingeruilde printers op in een recycling-programma. Sommige printers gaan naar ontwikkelingslanden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.