Samenwerking Scamander en Vertis

Vertis uit Veendam heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Utrechtse Scamander Applications voor het hergebruik van software-bouwstenen die door Vertis zijn ontwikkeld.

De samenwerking speelt in op de behoefte aan kant-en-klare bouwstenen waarmee complete software-omgevingen kunnen worden ontwikkeld. Het hergebruik van software vormt een alternatief voor het zelfstandig laten ontwikkelen van software of het aankopen van maatwerk.
Scamander is een in- en verkooporganisatie van Oracle-applicatietemplates. Vertis richt zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen in de procesindustrie en maakt hiervoor applicatietemplates die zijn samengesteld uit Oracle-bouwstenen. Deze bouwstenen, aangeduid als Vertis-promodules, ondersteunen diverse bedrijfsfuncties in de procesindustrie, zoals inkoop en installatie, logistiek, proces en produktie en financiën. Deze modules staan op zichzelf maar kunnen ook via een gemeenschappelijke Oracle-database met andere modules worden geïntegreerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.