Managed hosting door True

Nieuw blad over software-ontwikkeling

 

Uitgever Array Publications heeft een nieuw automatiseringsvakblad gelanceerd. Het heet Software Release en gaat over software-ontwikkeling. Het blad verschijnt acht keer per jaar in een oplage van vijfduizend exemplaren.

Software Release besteedt aandacht aan methoden, technieken, tools, ontwikkelingen en organisatorische aspecten op het gebied van software-ontwikkeling. Voor de meest gebruikte ontwikkelomgevingen is een vaste rubriek met praktijkinformatie in het leven geroepen. Verder informeert het tijdschrift over nieuwe fenomenen zoals grafische gebruikers-interfaces, object-oriëntatie, groupware en Internet-toepassingen. Er is ook een web-site:http://array.nl.
Werner Schoots van Array Publications acht de tijd rijp voor een vaktijdschrift over software-ontwikkeling. "In de ogenschijnlijk overvolle markt voor automatiseringsbladen ontbreekt een vakblad voor de grootste groep specialisten: de software-ontwikkelaars. Deze groep wordt geconfronteerd met een hoog tempo waarin nieuwe methoden, technieken en vooral ontwikkelgereedschappen elkaar opvolgen. De informatie hierover is echter versnipperd over weekbladen en enkele PC-bladen en kent weinig diepgang. Dit gat willen wij met Software Release dichten." Andere bladen die Array Publications uitgeeft, zijn CA Techniek, Database Magazine, Open Computing en Workflow Magazine.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/203273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.