Nieuw blad over software-ontwikkeling

Uitgever Array Publications heeft een nieuw automatiseringsvakblad gelanceerd. Het heet Software Release en gaat over software-ontwikkeling. Het blad verschijnt acht keer per jaar in een oplage van vijfduizend exemplaren.

Software Release besteedt aandacht aan methoden, technieken, tools, ontwikkelingen en organisatorische aspecten op het gebied van software-ontwikkeling. Voor de meest gebruikte ontwikkelomgevingen is een vaste rubriek met praktijkinformatie in het leven geroepen. Verder informeert het tijdschrift over nieuwe fenomenen zoals grafische gebruikers-interfaces, object-oriëntatie, groupware en Internet-toepassingen. Er is ook een web-site:http://array.nl.
Werner Schoots van Array Publications acht de tijd rijp voor een vaktijdschrift over software-ontwikkeling. "In de ogenschijnlijk overvolle markt voor automatiseringsbladen ontbreekt een vakblad voor de grootste groep specialisten: de software-ontwikkelaars. Deze groep wordt geconfronteerd met een hoog tempo waarin nieuwe methoden, technieken en vooral ontwikkelgereedschappen elkaar opvolgen. De informatie hierover is echter versnipperd over weekbladen en enkele PC-bladen en kent weinig diepgang. Dit gat willen wij met Software Release dichten." Andere bladen die Array Publications uitgeeft, zijn CA Techniek, Database Magazine, Open Computing en Workflow Magazine.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.