Face automatiseert Ford-magazijnen

Ford Motor Company heeft voor de automatisering van zijn magazijnen voor reserve-onderdelen in Europa gekozen voor het standaard magazijnsysteem Marc Systems. Producent hiervan is het Amerikaanse IT-concern BDM International.

De implementatie van Marc Systems in de Europese magazijnen van Ford zal door Face ter hand worden genomen. Deze Europese vestiging van BDM is in het Brabantse Veldhoven gehuisvest. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim 25 miljoen gulden.
Het Europese project heeft een doorlooptijd van twee jaar en kent implementaties in Valencia, Keulen, Devontry, Parijs, Orebro, Lissabon en Rome. Marc Systems werkt met behulp van draadloze communicatie en barcodes en wordt geïntegreerd met reeds aanwezige administratieve systemen, produktiesystemen en automatische materiaal-handlingapparatuur. Ford wil met het nieuwe systeem dealers in heel Europa binnen 24-uur van onderdelen kunnen voorzien. Face-directeur Theo Kremers is blij met de opdracht van de autogigant. "De keuze voor BDM/Face zien wij als erkenning van de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons bedrijf. Daarnaast zal de opdracht zeker bijdragen aan de verdere groei van Face.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.