Stork wil meer samenwerkingen

Stork zal om technologisch voorop te blijven steeds meer overgaan tot samenwerkingsverbanden. Als voorbeeld dient het clusterproject voor visuele detectiesystemen. De eerste produkten hiervan zullen dit jaar op de markt komen.

Met Elbit/EVS, een vooraanstaand Israëlisch bedrijf op het gebied van 'vision' systemen is een samenwerkingsovereenkomst gesloten.
Ook is een IOP (Innovatiegericht Onderzoek Programma) project voor beeldbewerking gestart, zo meldt Stork Magazine. Daarnaast wordt met TNO en de Universiteit van Amsterdam samengewerkt op het gebied van IT-mechatronica. Tevens is een veelbelovend project rond elektronenbestraling in voorbereiding.
Ver gevorderd is Stork met een clusterproject dat is gericht op het automatiseren van varkensslacht-, opdeel- en ontbeenlijnen. De eerste produkten hiervan zullen in de loop van dit jaar het commercieel stadium bereiken.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.